40 VUOTTA ROVANIEMEN SYDÄMESSÄ

4-tähden hotelli Rovaniemellä

Arctic City Hotel on uniikki perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa lähellä ostosalueita, vain muutaman kilometrin päässä napapiiristä ja Joulupukin Pajakylästä. Kaikki tärkeimmät palvelut ja nähtävyydet ovat kätevästi kävelymatkan päässä hotellilta.

Arctic City Hotel avattiin maaliskussa 1978. Perheomisteinen hotellimme on palvellut vieraitamme nyt jo kolmen sukupolven ajan. Tänä päivänä Arctic City Hotelli on mukava, moderni ja persoonallinen neljän tähden hotelli. Jokainen hotellin 90 huoneesta on saanut oman hahmonsa ja sielunsa.

Hotellin kotoisa tunnelma ja henkilökohtainen palvelu luovat miellyttävän ilmapiirin niin liikematkustajalle kuin lomalaiselle. Henkilökuntamme palvelee ja auttaa eri kysymyksissä ennen vierailuanne ja yöpymisenne aikana.

Ravintola Monte Rosassa nautit kaupungin parhaat pihvit! Ravintolan ruokalistalla on paikallisia ja kansainvälisiä makuelämyksiä valmistettuna parhaista raaka-aineista.

Tekeekö mielesi herkutella jenkkityyliin tai katsoa urheilua? Bull Bar & Grill on silloin juuri oikea valinta. Tarjoamme suussa sulavat ribsit, herkulliset hampurilaiset ja tuliset wingsit. Voimme luvata, että täältä et lähde nälkäisenä!

Elegantti 303 aulabaari on erinomainen paikka rentoutua ja lukea suosikkilehtiäsi kahvikupin tai viinilasin äärellä.

Monet nähtävyydet ja kohteet ovat lyhyen matkan päässä, joten saat hyvät mahdollisuudet paeta päivittäisiä rutiineja. Erinomainen sijainti Lapin pääkaupungissa on täydellinen lähtöpiste seikkailuillesi!